Bispedømmets kirkeskatteordning
Tilmelding til/ændring af katolsk kirkeskat
Du tilmelder dig kirkeskatteordningen, eller ændrer din aftale, ved at udfylde felterne nedenfor. Når din tilmelding eller dine ændringer er registreret på bispekontoret vil du modtage en bekræftelse fra Lilian Munch Jakoben. Hvis du ikke har modtaget en bekræftelse indenfor en uge, bedes du kontakte bispekontoret.
Alle felter markeret med * skal udfyldes.
1. Indtast dine kontaktoplysninger
2. Angiv din kirkeskat
(Eksempel: Ved en skattepligtig indkomst på 300.000 kr./år skal dit bidrag være på 250 kr. hver måned, hvis du ønsker at følge anbefalingen om at bidrage med 1 %)
Bekræftelse: Dvs. min totale kirkeskat pr. år bliver i alt kr.:
Beløbet skal trækkes på min konto følgende måneder (sæt kryds):
Måneder
3. Bankoplysninger
Opkrævningen foretages via Betalingsservice (Nets). Du vil automatisk få tilsendt et girokort, hvis du undlader at indtaste dine bankoplysninger.
4. Bekræft venligst din tilmelding
Jeg erklærer herved, at jeg ønsker at stå som medlem af Den katolske Kirke. Jeg er indforstået med, at mit CPR-nr. samt ovenstående oplysninger registreres i bispedømmets medlemsregister.
Bispedømmets kirkeskatteordning
Er dine oplysninger korrekte
Hvis det på et senere tidspunkt ønskes at ændre disse oplysninger kan det gøres ved at klikke på dette link Kirkeskatsoplysninger.dk På siden udfyldes brugernavn med din mail og koden med følgende: Kode: NB: Koden vises kun i her så skriv den ned!